2024 Clouseau 40 jaar!!!

Geplaatst op zondag 08 oktober 2023 @ 16:26 , 250 keer bekeken

Dit zullen de fans graag horen! Koen Wauters pakt uit met verrassing van formaat over Clouseau

Het is bijna niet te geloven, maar toch is het waar: Koen Wauters en Kris Wauters staan volgend jaar al 40 jaar op het podium als Clouseau. En hoewel de fans dit jaar niet veel kansen hebben om de broers aan het werk te zien, komt de band nu met geweldig nieuws naar buiten.

“Clouseau trad voor de eerste keer op in december 1984”, herinnert Kris zich in Het Laatste Nieuws. “We kunnen het zelf amper geloven. Het is zo rap gegaan omdat het zo plezant was.” Intussen bestaat de band dus 40 jaar, maar de broertjes Wauters zijn nog lang niet afgeschreven. Vorige zomer speelden ze nog de pannen van het dak op allerlei festivals.

Dit jaar daarentegen is van Koen en Kris - op enkele optredens in Nederland na - amper een spoor te bekennen. Voor de Vlaamse fans is het wachten tot The Night of the Proms eind november. Maar niet getreurd, er komen nog kansen genoeg! “We hebben vorig jaar heel veel opgetreden en volgend jaar vieren we ‘Clouseau 40', dus moeten we ons nu koest houden”, legt Koen uit. “Maar volgend jaar gaan we dus vollen bak spelen, in zowel Vlaanderen als Nederland.”

Gros van ons leven

Als dat geen goed nieuws is! “Overal waar ze ons willen, gaan we ons jubileum vieren, want 40 jaar is toch speciaal. Dat is het gros van ons leven”, klinkt het bij de broers. “Wij kunnen niet drie jaar na elkaar al die zalen en festivals spelen. We willen vermijden dat de mensen zeggen: zijn ze daar weer, die twee oude mannen?”, lachen ze.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: